levertijd
print techniqueEcospecialist is leverancier van een compleet assortiment milieuvrienlijke promotie artikelen. bedrukte pennen. Wij bieden zowel plastic pennen als metalen pennen. Daarnaast bieden wij bedrukte viltstiften en bedukte markers. Snelle levertijden en Goedkope pennen zijn onze focus. Om aan uw vraag te voldoen zijn wij in staat om binnen 2 weken uit te leveren. Hiermee zijn ook de late beslissers bij ons aan het juiste adres.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over continuÔteit. Over lange termijn. Over onze toekomstige generaties.

Innovatie, efficiency en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) vormen onze speerpunten.

Samen met onze afnemers en partners geven wij†invulling aan duurzaam inkopen en optimale ketenbenadering.

Onze afnemers zijn vertegenwoordigd in alle bedrijfssectoren en (semi-) overheidsinstellingen.Wij als Ecospecialist.nl zien de uitdaging om het ideaal van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), te koppelen aan een gezonde dosis realisme.

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) staat niet alleen voor efficëent inkopen, maar draagt ook zorg voor de aandachtspunten van MVO (people, planet en profit). Hierbij is de blik nadrukkelijk gericht op lange termijn.

Voordelen van MVI zijn: 
- een middel om u te onderscheiden van de concurrentie
- het helpt de aantrekkelijkheid van u als werkgever te vergroten
- draagt bij aan positieve beeldvorming en associatie bij uw klanten
- creŽert een maatschappelijke en technologische voorsprong voor alle betrokkenen

Ecospecialist.nl richt zich op duurzaam inkopen
=
Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (MVO)

Vandaag de dag is er maatschappelijk besef en erkent iedereen het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De maatschappelijke omgeving, haar shareholders en de afnemers stellen hierbij eisen die het tijdperk inluiden van diverse nieuwe ontwikkelingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent dat je als organisatie rekening houdt met het effect van je organisatie op het milieu en de mensen.

MVO gaat over de balans tussen de drie P's: people, planet en profit. De invulling per P verschilt per branche en per organisatie. Belangrijk bij MVO is het daadwerkelijk implementeren van de 3 P's in de kernprocessen van een organisatie. Alle kernprocessen spelen hierbij een rol.

MVO staat voor veel termen:
Certificeringen:
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen