levertijd
print techniqueEcospecialist is leverancier van een compleet assortiment milieuvrienlijke promotie artikelen. bedrukte pennen. Wij bieden zowel plastic pennen als metalen pennen. Daarnaast bieden wij bedrukte viltstiften en bedukte markers. Snelle levertijden en Goedkope pennen zijn onze focus. Om aan uw vraag te voldoen zijn wij in staat om binnen 2 weken uit te leveren. Hiermee zijn ook de late beslissers bij ons aan het juiste adres.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over continuÔteit. Over lange termijn. Over onze toekomstige generaties.

Innovatie, efficiency en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) vormen onze speerpunten.

Samen met onze afnemers en partners geven wij†invulling aan duurzaam inkopen en optimale ketenbenadering.

Onze afnemers zijn vertegenwoordigd in alle bedrijfssectoren en (semi-) overheidsinstellingen.


Onze ambities

Duurzaam inkopen staat in de markt nog vaak gelijk met de perceptie van duurder inkopen. Dit hoeft niet waar te zijn. Ketenbenadering en uitgekiende inkoop door Ecospecialist.nl maken het mogelijk de producten betaalbaar aan te bieden.

Wij kennen geen dure infrastructuur maar werken vanuit een efficiënte fullfilment organisatie ondersteund door en met gebruik making van de laatste technology. Daarbij houden wij rekening met onze maatschappelijke omgeving door deze zo min mogelijk belasten. (vb. milieubelasting en energieverbruik)

Ons sterke geloof in een milieubewuste toekomst en jarenlange inspanning hebben geresulteerd in het huidige assortiment. Door expertise en innovatie in onze productcategorieën, heeft Ecospecialist.nl een sterke marktpositie verworven. Dit maakt het mogelijk om zowel bedrukte als onbedrukte milieuvriendelijke producten aan te bieden en onze afnemers hierin te adviseren. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maatschappelijke ambities

De overheid heeft zich het ambitieuze doel gesteld in 2010 100% duurzaam in te kopen. Voor gemeenten, provincies en waterschappen geldt een doelstelling van minimaal 50%.

Verduurzaming is echter nog niet altijd eenvoudig te realiseren. Dit komt onder andere door de complexe aard van goed inkopen.

100% duurzaam inkopen in 2010

De overheid heeft voor 80 productcategorieën verschillende criteria opgesteld om duurzaam in te kopen. Een deel van ons assortiment voldoet aan de gestelde overheidscriteria. Hieronder kunt u per productcategorie lezen welke criteria gesteld zijn:
Certificeringen:
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen
Certificeringen